OTTO Media

20 jun 2017
OTTO Work Force kantoor billboard

Alle 30 deelnemers geslaagd voor Lean Six Sigma Green Belt!

Categorie: Blog

‘Medewerkers zijn ons kapitaal’, is een veel gehoorde uitspraak van OTTO. Daarom investeren we graag in onze medewerkers, bijvoorbeeld door het aanbieden van (persoonlijke) ontwikkeltrajecten. Alle stafmedewerkers van OTTO nemen deel aan het vorig jaar geïntroduceerde OTTO Development Programma. In dit programma worden consequent trainingen aangeboden aan onze medewerkers over onder andere de volgende onderwerpen:

  • Communicatie
  • Leiderschap
  • Lean Six Sigma

Alle Managers en alle High Potentials van OTTO hebben de opleiding Lean Six Sigma Green Belt gedaan. En vandaag heeft het goede nieuws ons bereikt dat ze alle 30 geslaagd zijn voor het theorie-examen van Lean Six Sigma Green Belt! De Lean Six Sigma Green Belts zijn de projectleiders binnen verbetertrajecten. Tijdens de opleiding word je opgeleid tot Lean Six Sigma Green Belt, je leert tijdens de opleiding hoe je kosten tijdens een veranderingstraject kunt verminderen en tegelijkertijd de doorlooptijd van het proces kunt verkorten. Ook leer je veranderingsprocessen te leiden, waarbij alles in één keer goed geïmplementeerd wordt.

We zijn erg trots op onze medewerkers en willen alle geslaagden van harte feliciteren. Ook onze partner Bureau Tromp willen we hartelijk danken voor de fijne trainingen.

Hieronder een aantal trotse geslaagden: