OTTO Media

24 nov 2021
Artboard 2

Arbeidsmigranten zijn mensen zoals jij en ik. Een eigen verhaal. Bekijk ze op ArbeidsmigratieWerkt

Categorie: Nieuws, Uncategorized

Wie zijn toch die mensen uit Zuid- of Oost-Europa die zorgen dat de schappen in de winkels gevuld blijven, dat de groenten geoogst worden, die helpen in de zorg…?

De campagne ‘Arbeidsmigratie Werkt’ wil ons laten kennis maken. Met Yordan uit Waalwijk, die na zijn werk graag muziek maakt. Met Alexandra die kickbokst als het werk er op zit. Met Klaudia uit Veghel die graag met vriendinnen fotoshoots maakt voor haar Instagram-account. En ook met Lasma en Dzintars, die al 12 jaar in Wieringerwerf wonen en oorspronkelijk uit Letland komen. Zij gaan heel graag met hun kinderen naar de dierentuin.

Arbeidsmigranten zijn mensen zoals jij en ik. Ze hebben goede redenen om naar Nederland te komen en wij kunnen hun hulp goed gebruiken. Zij vertellen over hun werk, hun vrije tijd en hun dromen op de website van www.arbeidsmigratiewerkt.nl

Ondernemers vertellen daar ook waarom het zo belangrijk is dat deze mensen naar Nederland komen om hier te helpen bij het vele werk. Bedrijven houden hun productie op peil en dat zorgt voor werkgelegenheid en welvaart voor iedereen.

We hebben arbeidsmigranten hard nodig, dus laten we hen ook zo goed mogelijk ontvangen. Hen helpen aan goede, soms tijdelijke woonruimte. Dat is menselijk én wenselijk, want goed wonen is immers de basis om mee te draaien in de samenleving. Een fijne woonplek vergroot geluk en voorkomt overlast. Wanneer we er allemaal van profiteren, werkt arbeidsmigratie voor iedereen.