OTTO Media

10 aug 2016
Uitzendondernemer vanhet Jaar OTTO Work Force Jury

CEO, Frank van Gool in jury Uitzendondernemer van het Jaar!

Categorie: Blog

De samenstelling van de jury van Uitzendondernemer van het Jaar is bekend. Naast Frank van Gool bestaat de jury uit de volgende leden: juryvoorzitter Esther Raats – Coster, Hans Biesheuvel, initiatiefnemer ONL voor Ondernemers; en Rogier Brinker, relationshipmanager ABN AMRO.

Organiserende partners ABN AMRO, Flexmarkt en WePayPeole willen met deze nieuwe verkiezing het ondernemerschap in de flexbranche helpen ontwikkelen. De verkiezing heeft zich daarnaast ten doel gesteld ondernemingen in de flexbranche te onderscheiden, ondernemingen te stimuleren om bovengemiddeld te presteren, en een sterke visie aan de dag te leggen met betrekking tot markt- en bedrijfsontwikkeling.

De uitzendondernemingen die het best presteren en zich het best hebben ontwikkeld in hun marktgebied maken kans op een van de drie awards. De eerste aanmeldingen voor de awards zijn inmiddels binnen. Inschrijven kan nog tot 4 september. De feestelijke prijsuitreiking staat gepland op 19 oktober in het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam.

Alle informatie over de Uitzendondernemer van het Jaar Award is te vinden op de website Uitzendondernemer van het Jaar.
Lees hier het artikel in flexmarkt van vrijdag 5 augustus 2016.