OTTO Media

15 aug 2016
otto-work-force

De derde OTTO Kwartaalrapportage is gepubliceerd!

Categorie: Nieuws

Het is alweer volop zomer volgens de kalender en we zitten alweer in augustus. Het is weer tijd voor de derde OTTO Kwartaalrapportage. Als marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling wil OTTO u voortaan periodiek bijpraten over de relevante ontwikkelingen op het gebied van economie, arbeidsmarkt, de flexbranche en de rol die wij daarin spelen.

In deze Kwartaalrapportage zoomen we specifiek in op het topic forecasting.

Download hier de derde OTTO Kwartaalrapportage 2016.

Wilt u de OTTO Kwartaalrapportage voortaan als eerste ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar marketing@OTTOworkforce.eu.

Achtergrondinformatie
Marktleider internationale arbeidsbemiddeling OTTO Work Force komt vanaf januari 2016 ieder kwartaal met een rapportage over de laatste ontwikkelingen binnen de internationale arbeids- en flexmarkt. De Nederlandse arbeidsmarkt internationaliseert in hoog tempo en de vraag naar arbeidsmigranten zal toenemen, maar gegevens hierover worden niet structureel bijgehouden en geanalyseerd. OTTO Work Force merkt dat bedrijven echter wel behoefte hebben aan dergelijke informatie. Reden genoeg voor de arbeidsbemiddelaar om ontwikkelingen in het Nederlandse bedrijfsleven inzichtelijk te maken met kwartaalrapportages.