OTTO Media

26 jan 2017
werken bij vergadering OTTO Work Force

De OTTO Kwartaalrapportage is gepubliceerd

Categorie: Blog, Nieuws

2016 is afgerond en we zijn alweer bijna een maand onderweg in het nieuwe jaar. Wij zetten daarom alles weer voor u op een rijtje in de OTTO Kwartaalrapportage. Als marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling wil OTTO u periodiek bijpraten over de relevante ontwikkelingen op het gebied van economie, arbeidsmarkt, de flexbranche en de rol die wij daarin spelen.

Deze Kwartaalrapportage zoomt in op de prestaties van de economie en wat ons te wachten staat in 2017. Daarbij spelen wij zélf, bedrijfsleven, werknemers en consumenten, uiteraard een belangrijke rol. Daarnaast zoomen we in op Europa en staan we specifiek stil bij de stand van de economie in Duitsland en in Polen. Twee, voor OTTO Work Force, belangrijke landen.

Download hier de vijfde OTTO Kwartaalrapportage.

Wilt u de OTTO Kwartaalrapportage voortaan als eerste ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar marketing@OTTOworkforce.eu.

Achtergrondinformatie
Marktleider internationale arbeidsbemiddeling OTTO Work Force komt vanaf januari 2016 ieder kwartaal met een rapportage over de laatste ontwikkelingen binnen de internationale arbeids- en flexmarkt. De Nederlandse arbeidsmarkt internationaliseert in hoog tempo en de vraag naar arbeidsmigranten zal toenemen, maar gegevens hierover worden niet structureel bijgehouden en geanalyseerd. OTTO Work Force merkt dat bedrijven echter wel behoefte hebben aan dergelijke informatie. Reden genoeg voor de arbeidsbemiddelaar om ontwikkelingen in het Nederlandse bedrijfsleven inzichtelijk te maken met kwartaalrapportages.