OTTO Media

06 apr 2016
otto-work-force

De tweede OTTO Kwartaalrapportage is gepubliceerd!

Categorie: Nieuws

2016 is volop onderweg en inmiddels is het alweer april. In januari 2016 is OTTO Work Force begonnen met een primeur: de OTTO Kwartaalrapportage! Als marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling wil OTTO u voortaan periodiek bijpraten over de relevante ontwikkelingen op het gebied van economie, arbeidsmarkt, de flexbranche en de rol die wij daarin spelen.

In de OTTO Kwartaalrapportage van Q1 2016 wordt gekeken naar de laatste resultaten van 2015 en naar de verwachtingen voor 2016.

Download hier de OTTO Kwartaalrapportage Q1 2016.

Wilt u de OTTO Kwartaalrapportage voortaan als eerste ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar marketing@OTTOworkforce.eu.

Achtergrondinformatie
Marktleider internationale arbeidsbemiddeling OTTO Work Force komt vanaf januari 2016 ieder kwartaal met een rapportage over de laatste ontwikkelingen binnen de internationale arbeids- en flexmarkt. De Nederlandse arbeidsmarkt internationaliseert in hoog tempo en de vraag naar arbeidsmigranten zal toenemen, maar gegevens hierover worden niet structureel bijgehouden en geanalyseerd. OTTO Work Force merkt dat bedrijven echter wel behoefte hebben aan dergelijke informatie. Reden genoeg voor de arbeidsbemiddelaar om ontwikkelingen in het Nederlandse bedrijfsleven inzichtelijk te maken met kwartaalrapportages.

Download hier de OTTO Kwartaalrapportage Q4 2015.