OTTO Media

01 nov 2016
otto-work-force

De vierde OTTO Kwartaalrapportage is gepubliceerd!

Categorie: Blog, Nieuws

Kwartaal drie is afgerond en iedereen maakt zich weer op voor een ongetwijfeld drukke eindsprint. Wij zetten daarom alles weer voor u op een rijtje in de OTTO Kwartaalrapportage. Als marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling wil OTTO u periodiek bijpraten over de relevante ontwikkelingen op het gebied van economie, arbeidsmarkt, de flexbranche en de rol die wij daarin spelen.

In deze Kwartaalrapportage zoomen we specifiek in op het waarom en hoe van e-fulfilment en waar logistieke bedrijven op moeten letten in relatie tot hun personeelsmanagement.

Download hier de vierde OTTO Kwartaalrapportage 2016.

Wilt u de OTTO Kwartaalrapportage voortaan als eerste ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar marketing@OTTOworkforce.eu.

Achtergrondinformatie
Marktleider internationale arbeidsbemiddeling OTTO Work Force komt vanaf januari 2016 ieder kwartaal met een rapportage over de laatste ontwikkelingen binnen de internationale arbeids- en flexmarkt. De Nederlandse arbeidsmarkt internationaliseert in hoog tempo en de vraag naar arbeidsmigranten zal toenemen, maar gegevens hierover worden niet structureel bijgehouden en geanalyseerd. OTTO Work Force merkt dat bedrijven echter wel behoefte hebben aan dergelijke informatie. Reden genoeg voor de arbeidsbemiddelaar om ontwikkelingen in het Nederlandse bedrijfsleven inzichtelijk te maken met kwartaalrapportages.