OTTO Media

17 sep 2021
Artboard 2

Uitnodiging: Online expertmeeting Kenniscentrum Arbeidsmigranten

Categorie: Nieuws

𝐔𝐒𝐭𝐧𝐨𝐝𝐒𝐠𝐒𝐧𝐠: 𝐎𝐧π₯𝐒𝐧𝐞 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐫𝐭𝐦𝐞𝐞𝐭𝐒𝐧𝐠 πšπ«π›πžπ’ππ¬π¦π’π π«πšπ§π­πžπ§ 𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐳𝐨𝐧𝐝𝐑𝐞𝐒𝐝𝐬𝐳𝐨𝐫𝐠

Op dinsdag 5 oktober organiseert Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten (van 15.30 tot 17.15 uur) een online expertmeeting over arbeidsmigranten in Nederland. De meeting staat in het teken van de presentatie van de uitkomsten van een opiniepeiling die door het Kenniscentrum, in samenwerking met onderzoeksbureau I&O Research, periodiek wordt uitgevoerd. Tijdens deze bijeenkomst worden de voorlopige resultaten van het 2e panel van 2021 gepresenteerd. Dat 2e panel bevatte onder meer vragen over de kennis van en de toegang tot de gezondheidszorg, de veiligheid en gezondheid op het werk en enkele corona-gerelateerde vragen.

De online meeting staat open voor iedereen. U dient er rekening mee te houden dat een opname van de meeting plaatsvindt. Na aanmelding ontvangt u enkele dagen voor de bijeenkomst een link naar de betreffende meeting.

Programma

  • 15:30 – 15:40 uur Opening en korte introductie Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten
  • 15:40 – 16:15 uur Presentatie van de resultaten van het 2e panelonderzoek; hoe denken arbeidsmigranten over o.a. zorg en gezondheid in Nederland?
  • 16:15 – 16:30 uur Eerste reactie van Pharos, landelijk expertisecentrum gezondheid en kwaliteit van zorg in Nederland.
  • 16:30 – 17:10 uur Ronde tafel gesprek en discussie met de deelnemende experts
  • 17:10 – 17:15 uur Afsluiting

Meldt u gratis aan voor deze meeting (onder vermelding van β€œMeeting 05-10”) via
int-ar@tilburguniversity.edu