OTTO Media

04 sep 2017
OTTO Work Force kantoor billboard

Frank van Gool aanwezig bij Jaarevent Stichting Topvrouwen

Categorie: Blog

Stichting Topvrouwen organiseert voor de tweede keer haar Jaarevent op 4 september 2017. Deze avond staat in het teken van top gear bij de doorstroom van vrouwen naar bestuurlijke- en toezichthoudende functies. De belangrijkste boodschap van de avond is: schakel naar de hoogste versnelling om vrouwen naar raden van bestuur en raden van commissarissen te laten doorstromen.

Een boodschap waar OTTO Work Force helemaal achter staat. De Nederlandse board van OTTO bestaat voor 100 procent uit vrouwen. Ook hebben we onlangs een waardevol vrouwelijk lid aan onze Raad van Commissarissen toe mogen voegen: Heleen Kuijten.

De commissie Monitoring Talent naar de Top presenteerde op 8 juni jl. ook de resultaten van de monitor over het jaar 2016. Wat bleek: OTTO Work Force doet het beter dan andere organisaties in dezelfde branche! Er is voornamelijk gekeken naar het aandeel (top)vrouwen in onze organisatie en in de organisatie van onze branchegenoten.

Reden genoeg voor CEO Frank van Gool om vandaag persoonlijk aan te sluiten bij het jaarevent van Stichting Topvrouwen. Tijdens het jaarevent wordt koninklijk bezoek verwacht: Zijne Majesteit de Koning is aanwezig om de boodschap kracht bij te zetten. Aan onze CEO de eer om aan de tafel van Zijne Majesteit de Koning plaats te nemen!

Over Stichting Topvrouwen
Stichting Topvrouwen doet er alles aan om van genderdiversity de normaalste zaak van de wereld te maken. Ze ijveren voor bestuurskamers die de talenten van beide seksen reflecteren. Stichting Topvrouwen maakt vrouwelijk talent zichtbaar. Inmiddels hebben zich meer dan 1.200 board ready vrouwen ingeschreven in de database op topvrouwen.nl, die door bedrijven en (non-) executive searchbureaus steeds vaker wordt geraadpleegd.