OTTO Media

10 jul 2017
OTTO Work Force kantoor billboard

Frank van Gool: “Geen beslissing is altijd een foute beslissing”

Categorie: Blog, Nieuws

CEO Frank van Gool is geïnterviewd door Uitzendscope, een uitgave voor uitzendondernemers door WePayPeople. Een tweemaandelijkse newspaper met thema’s gericht op uitzendondernemers. Inschrijven voor UitzendScope kan hier.

Frank van Gool is CEO van OTTO Work Force, de grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa. Vanuit 50 kantoren, verdeeld over West­, Centraal­ en Midden­ Europa, zijn ruim 16.000 flexmedewerkers aan het werk in voornamelijk Nederland, Duitsland en Polen. In 2000 gestart met een goed businessplan op 2 A4­tjes en vandaag de dag goed voor zo’n 300 miljoen euro omzet. Als geen ander weet hij wat het hebben van een visie kan doen voor je bedrijf.

Geen beslissing is altijd een foute beslissing
We spreken Frank van Gool kort na de introductie van het OTTO Innovations Lab, een ontwikkeling binnen OTTO Work Force die bijna onvermijdelijk te noemen is. Vanaf dag één is innovatie namelijk in het DNA van het bedrijf verankerd. Er zal en er moet altijd worden gewerkt aan innovatieve methoden om de core business van het bedrijf te versterken. Omdat het bedrijf de leidende positie in de markt wil houden en bekrachtigen. En dat lukt niet zonder een goed plan, een overtuigende strategie en een onwrikbare visie..

Klik hier voor de digitale versie van het hele artikel of download hier de PDF versie.