OTTO Media

08 aug 2017
banner-verbouwing-kantoor-venray-otto-work-force

Grootschalige renovatie hoofdkantoor OTTO Work Force

Categorie: Nieuws, Persberichten

Het hoofdkantoor van OTTO Work Force ondergaat eind dit jaar een miljoenenverbouwing. De bedoeling is om het gebouw aan het Keizersveld zowel van binnen als van buiten flink aan te pakken. De vergunning voor de ingreep is inmiddels aangevraagd. Voor de verbouwing wordt 1,5 miljoen euro uitgetrokken. OTTO Work Force heeft in Europa 18.000 flexmedewerkers aan het werk die daarmee een omzet van 300 miljoen euro genereren. Hiermee is het bedrijf één van de grootste werkgevers in de regio.

Een belangrijke reden voor de ingreep is om het hoofdkantoor van OTTO Work Force optimaal aan te passen aan de opkomende vierentwintiguurseconomie. Door voor medewerkers een  ‘thuisgevoel’ te creëren op kantoor zorgt OTTO ervoor dat de traditionele  werktijden van 08.00 uur tot 17.00 uur vervagen en eventueel zelfs gedeeltelijk verdwijnen. Hiervoor zijn ingrepen noodzakelijk. ‘We moeten beschikbaar zijn voor onze klanten maar zeker voor onze flexmedewerkers op de momenten dat de behoefte daar is. Dit is niet meer alleen overdag, maar ook in de avonduren en weekenden, aldus CEO Frank van Gool. ‘’Het belangrijkste hierbij is dan ook het warme en huiselijke design voor het nieuwe kantoor. De ‘fun factor’ is ook  erg belangrijk en daarom gaan we onder andere een samenwerking aan met het bekende koffiemerk Starbucks.’’

Naast het aanpakken van het kantoor, dat een warme en huiselijke uitstraling krijgt, ondergaan zowel de binnenkant als de buitenkant van het complex aan het Keizersveld een grondige renovatie. Als alles volgens planning verloopt beginnen de werkzaamheden eind dit jaar.