Het Hoogtepunt Is Morgen

In ‘Het Hoogtepunt Is Morgen’ beschrijft Peter de Knegt de succesformule van OTTO Work Force. Een inspirerend verhaal over razendsnelle groei (van 0 tot 150 miljoen omzet in tien jaar tijd) van de marktleider op het gebied van internationale arbeidsmigratie in Nederland. Een uiterst commercieel en strak geleid bedrijf, dat zich in de markt onderscheidt door een uitgesproken keuze voor een menselijke aanpak.

‘Wij behandelen onze medewerkers zoals wij zelf behandeld willen worden als wij in een ander land zouden werken’.

Het verhaal van OTTO Work Force is vooral ook het verhaal van Frank van Gool, een eigenzinnige leider die stuurt vanuit zijn gevoel. Hij nam op zijn zestiende het tuindersbedrijf van zijn ouders over, kende forse zakelijke tegenslagen en stuwt thans zijn uitzendbureau naar de Europese top. ‘Een rasondernemer met een perfecte timing en een waanzinnig gevoel voor marketing’. Het Hoogtepunt Is Morgen gaat over ondernemerschap, de markt veroveren, de positie van arbeidsmigranten, de ontwikkeling van Polen en persoonlijk leiderschap.

Ik vind het belangrijk dat je mensen goed behandelt. Zakelijk en menselijk is voor mij vanaf het begin een én-én verhaal’.

Klik op de omslag om de digitale versie in te zien.

hethoogtepuntismorgen2