OTTO Media

13 apr 2016
Inalfa-Roof-Systems-en-OTTO-Work-Force-ondertekenen-contract

Inalfa Roof Systems en OTTO Work Force verlengen partnership tot 2020

Categorie: Persberichten

Samenwerking voor verzorgen flexibel personeel in Nederland, Polen en Slowakije.

Inalfa Roof Systems en OTTO Work Force verlengen hun partnership tot 2020. Hiermee blijft OTTO Work Force, Inalfa Roof Systems voorzien in de flexibele personeelsbehoefte. Frank Vanmaris, CEO Inalfa Roof Systems Europe, en Frank van Gool, CEO OTTO Work Force hebben vandaag de vierjarige overeenkomst met een contractwaarde van 45 miljoen euro ondertekend. OTTO Work Force zal de komende jaren in Nederland, Polen en Slowakije exclusief al het tijdelijke personeel verzorgen voor Inalfa, leverancier van schuifdaksystemen voor personen- en vrachtauto’s.

Inalfa Roof Systems en OTTO Work Force werken al sinds 2008 samen op het gebied van flexibel personeel. Aanvankelijk alleen in Venray, waar op de hoofdvestiging van Inalfa Roof Systems veel flexkrachten werken, de laatste jaren ook voor de nieuwe vestigingen in Slowakije en Polen. De dienstverlening ter plaatse en de begeleiding van de flexmedewerkers wordt verzorgd door het eigen OTTO On-Site team bij de verschillende Inalfa-vestigingen. Frank Vanmaris: ,,Door te investeren in begeleiding en in opleidingen kan OTTO Work Force voortdurend vakbekwame medewerkers leveren. Deze medewerkers maken voor ons echt het verschil. Vanzelfsprekend dat wij ook daarom de samenwerking met OTTO willen verlengen”.

Frank van Gool, CEO OTTO Work Force: ,,Wij zien deze langdurige overeenkomst als blijk van vertrouwen van Inalfa in OTTO als totaalpartner voor het verzorgen van het flexibele personeel op diverse plekken in Europa. We zijn er trots op dat we met ons personeel de internationale ambities van Inalfa kunnen ondersteunen.”

De samenwerking sluit uitstekend aan op de waarden en ambities van beide bedrijven. Gelijke en respectvolle behandeling staat bij beide partijen centraal. Inalfa Roof Systems wordt als werkgever al jaren goed beoordeeld door de flexmedewerkers van OTTO Work Force. In 2015 heeft Inalfa hiermee de titel behaald van ‘Beste werkgever van het jaar 2015’.