OTTO Media

19 jul 2017
OTTO Work Force kantoor billboard

Interview met Frank van Gool in Foodmagazine

Categorie: Blog, Nieuws

Op 7 juni jl. nam OTTO Work Force het OTTO Innovations Lab in Utrecht officieel in gebruik. Als eerste grote dienstverlener in Nederland is OTTO Work Force namelijk gestart met het inzetten van virtual reality en big data bij het trainen en matchen van flexmedewerkers. Uit de eerste resultaten blijkt dat dankzij het toepassen van deze revolutionaire technieken de inwerktijd van nieuwe medewerkers en de ongewenste uitstroom van flexmedewerkers bij bedrijven is gehalveerd. De Virtual Trainer is onderdeel uit het OTTO Innovations Lab.

Er is vanuit de media veel belangstelling voor het OTTO Innovations Lab. Zo berichtte we enige tijd geleden over de reportage in de Limburger, en het interview met Frank van Gool in Uitzendscope. Nu heeft Foodmagazine een bezoek gebracht aan het Innovations Lab en tevens een interview gehouden met CEO Frank van Gool.

Het hele interview met Frank van Gool in Foodmagazine kun je hier downloaden. Of klik hier voor de totale online versie van Foodmagazine nummer 6 2017.