OTTO Media

14 apr 2014
karolina-swoboda-top-3-zakenvrouw-noord-limburg

Karolina Swoboda in TOP 3 ZakenVrouw Noord Limburg

Categorie: Nieuws

Karolina Swoboda, Operationeel Directeur OTTO Work Force is genomineerd voor ZakenVrouw –  Noord Limburg.

Karolina is op 19 jarige leeftijd vanuit Polen naar Nederland vertrokken om tijdelijk vakantiewerk te verrichten. Door omstandigheden en toeval besloot ze een aantal maanden in Nederland te blijven. In die tijd werd OTTO opgericht waar ze als uitzendkracht productiewerk ging verrichten. In de tussenperiode heeft Karolina de Nederlandse taal geleerd en heeft haar leidinggevende kwaliteiten ontwikkeld. Ze besloot om in Nederland te blijven.

“Ik heb niet alleen een vrouwelijke ‘touch’, maar ook een Poolse ‘touch’. Voor veel van onze klanten en relaties ben ik de verpersoonlijking van het succes van de Polen in Nederland. Omdat de meeste van onze medewerkers van Poolse afkomst zijn heb ik een bijzondere positie in ons bedrijf. Voor de werkvloer ben ik als directielid in hun eigen taal aanspreekbaar en voor de directie ben ik ‘the ear on the ground’ waar het gaat om de belangen van onze medewerkers. Ik hamer vanaf dag één op het belang van onze medewerkers. Ik ben dan ook trots op het motto van ons bedrijf: Our People Make The Difference’”

De verkiezing ZakenVrouw Noord Limburg 2014 vindt plaats op donderdag 12 juni in Schouwburg Venray en heeft als doel vrouwelijk ondernemerschap, vrouwelijk management, vrouwelijke energie en vrouwelijke zakenemotie te stimuleren en te ontwikkelen.

Meer informatie is te te lezen op de website van zaken Vrouw Noord Limburg.