OTTO Media

24 mei 2017
bekerwinnaar-otto-work-force-handbal-bekerfinale-VOC-succes-schoonmaak

Na het kampioenschap hopen de handbaldames van VOC nu ook de beker te pakken!

Categorie: Blog, Nieuws

OTTO Work Force feliciteert de handbaldames van Succes Schoonmaak VOC/Amsterdam met het kampioenschap van afgelopen zaterdag! Zij werden kampioen van Nederland, voor het eerst in 6 jaar! In deze bloedstollende finale werd Sercodak Dalfsen in de laatste seconden met één doelpunt verschil verslagen!

Vandaag spelen ze voor de beker! Wederom is Dalfsen de tegenstander in de finale van de Nederlandse beker. VOC won de Nederlandse beker al 4 keer eerder (2005, 2009, 2010 en in 2016). Na het eerder behalen van de Supercup dit jaar en het behalen van het Nederlands Kampioenschap, zou dit de kers op de taart zijn.

Het team van VOC kent naast een paar geroutineerde speelsters ook een groot aantal jonge talenten. Deze talenten spelen ook in Jong Oranje en zullen in juli Nederland vertegenwoordigen op het EK voor speelsters onder de 18 jaar.

De bekerfinale wordt vandaag gespeeld in het topsportcentrum te Almere en begint om 13.30 uur. De wedstrijd zal ook te volgen zijn op Nederland 1 en via deze livestream

Als sponsor wenst OTTO Work Force de dames veel succes!