OTTO Media

25 jan 2016
OTTO work Force speelt in op de nieuwe campagne van de ABU

Nieuwe campagne branchevereniging ABU:‘ABU-leden maken meer werk mogelijk!’

Categorie: Blog

OTTO Work Force is trots lid van branchevereniging ABU. ABU start vandaag met een nieuwe campagne met de boodschap: ‘ABU-leden maken meer werk mogelijk’. En dat is ook zo. Deze boodschap hoor je de komende weken dan ook vaker en via diverse platformen terug!

Lees hieronder de column van Jurriën Koops, Directeur van ABU als opening van de campagne en kijk voor meer informatie over de uitzendbranche op: www.ABUsterkvoorwerk.nl.

Een wereld zonder flexibel werk

Een wereld zonder flexibel werk, we kunnen het ons nauwelijks voorstellen. Voor sommigen dé oplossing, voor Nederland een groot probleem. We kunnen namelijk niet zonder. We kunnen ook niet zonder smartphone of nog sterker zonder zuurstof. Ons leven en onze maatschappij zijn er volledig op ingericht.

Want we willen ’s avonds voor 22.00 uur spullen digitaal bestellen, maar ook de volgende dag in huis hebben. Met dank aan alle flexibel werkenden van ABU-leden in de logistiek. We willen tienduizenden extra vluchtelingen opvangen in asielzoekerscentra, mede mogelijk gemaakt door veel flexibel personeel. We willen kleine ondernemingen zonder kopzorgen laten groeien. ABU-leden maken het mogelijk. We willen minder werkloosheid, flexibel werk biedt dé toegang tot de arbeidsmarkt.

Het klinkt bout maar zonder flexibele arbeidsmarkt staat Nederland stil, zitten meer mensen werkloos thuis en is de samenleving slechter af. De flexbranche levert namelijk de dynamiek waar de arbeidsmarkt om vraagt. Eigenlijk waar u en ik om vragen. Daarom de boodschap van de nieuwe campagne van de ABU: ABU-leden maken meer werk mogelijk. Meer werk voor meer mensen. Iets om trots op te zijn. Ik ben overtuigd van deze boodschap. U zult hem de komende weken regelmatig horen en zien.‘

Jurriën Koops, Directeur ABU.