OTTO Media

02 dec 2016
Daklozendiner in Opole gesteunt door OTTO Foundation

Onvergetelijk sinterklaasfeest voor 500 arme Poolse kinderen

Categorie: Persberichten

Vijfhonderd arme Poolse kinderen hebben vandaag het sinterklaasfeest van hun leven beleefd. In de stad Jastrzębie Zdrój kregen zij bezoek van de Sint die naast snoepgoed ook een grote zak met cadeautjes meenam. Hierdoor werd het voor de kinderen, van wie een deel in een weeshuis verblijft, een dag om nooit meer te vergeten.

Het Sinterklaasfeest in Jastrzębie Zdrój is tot stand gekomen door de OTTO Foundation, de stichting van OTTO Work Force. Het bedrijf heeft een warme band met Polen en steunt al sinds jaar en dag goede doelen in het land. De cadeautjes die zijn uitgedeeld aan de vijfhonderd kinderen zijn onder andere afkomstig van relaties van OTTO Work Force, maar zijn voor een groot deel ook ingezameld door het personeel zelf. Medewerkers van het bedrijf hebben het speelgoed bovendien zelf ingepakt.

OTTO Work Force voelt zich maatschappelijk betrokken bij de regio’s waar een deel van de medewerkers vandaan komt. Daarom wil het bedrijf een bijdrage leveren aan de oplossingen van de soms nog schrijnende problemen in deze gebieden. Via de OTTO Foundation is er de afgelopen jaren concrete ondersteuning geboden aan daklozen en aan wees- en verzorgingshuizen in Polen.