OTTO Media

05 sep 2016
header

OTTO Foundation en Stichting Piękne Anioły steunen 500 kinderen in Polen met schoolspullen

Categorie: Blog, Nieuws

De OTTO Foundation heeft samen met Stichting Piękne Anioły (Ned. Prachtige Engelen) Poolse kinderen goed voorbereid op het nieuwe schooljaar. 500 Sets met schoolspullen zijn uitgegeven om ervoor te zorgen dat de kinderen onbezorgd kunnen beginnen aan het nieuwe schooljaar.

Niet alle kinderen hebben de mogelijkheid een volle etui te kopen, in een kleurrijk schrift te schrijven of een moderne rugzak te dragen. Daarom heeft Stichting Piękne Anioły diverse activiteiten georganiseerd om deze schoolspullen te verzamelen en uit te delen aan kinderen uit arme gezinnen. Voor deze kinderen zijn schoolspullen erg belangrijk. De kinderen voelen zich hierdoor minder onzeker en ze hebben meer zelfvertrouwen.

Uit bewondering voor de inzet van Stichting Piękne Anioły hebben de OTTO Foundation en OTTO Work Force besloten om deze stichting te steunen. Er zijn 500 volledige ingerichte schooltassen verzorgd, met o.a. etuis, schrijfspullen, schriften en overige benodigdheden om het schooljaar zo goed mogelijk te laten beginnen.

Op 29 augustus jl. zijn alle schooltassen uitgedeeld aan de kinderen op de basisschool van Kocmyrzów. Naast de vertegenwoordigers van Stichting Piękne Anioły was de OTTO Foundation ook aanwezig en uiteraard: de kinderen zelf. Op sommige momenten liep de emotie hoog op, waardoor je beseft hoe belangrijk het is de medemens te kunnen helpen.

De Stichting Piękne Anioły is een liefdadigheidsorganisatie die kinderen van arme gezinnen helpt. Ze willen de wereld niet veranderen, maar kinderen een kans geven om de wereld in andere kleuren te zien.

Het doel van de OTTO Foundation is het bieden van sociale, humanitaire en economische hulp aan mensen met een minimaal inkomen in Polen en andere landen waar OTTO medewerkers vandaan komen. In de afgelopen jaren hebben de activiteiten van de OTTO Foundation bijgedragen aan hulpverlening aan daklozen, weeshuizen en verpleeginstellingen. Door haar activiteiten wil de OTTO Foundation het leven van mensen ten goede komen.

collage-V2