OTTO Media

22 dec 2015
Daklozendiner in Opole gesteunt door OTTO Foundation

OTTO Foundation steunt daklozendiner in Opole, de stad waar OTTO in Polen begon

Categorie: Nieuws

OTTO Work Force heeft een warme band met Polen en via de OTTO Foundation ondersteunt OTTO sinds jaar en dag goede doelen in dat land. Ook dit jaar organiseert OTTO, onder leiding van Operationeel Directeur Karolina Swoboda, wederom het daklozendiner in Opole, de stad waar OTTO in Polen begon.

Het daklozendiner is een hartverwarmend initiatief van verschillende organisaties die aan de vooravond van Kerst daklozen en wezen uitnodigen voor een lekkere maaltijd en een tas vol cadeautjes. Jaarlijks bezorgen we op deze manier ongeveer 1400 minder bedeelden een mooie kerstavond.

Naast het initiatief vanuit de OTTO Foundation doet OTTO jaarlijks een beroep op klanten en relaties om ook een steentje bij te dragen. En niet vergeefs, de afgelopen jaren leverde dat prachtige respons op.

Ook dit jaar hebben we wederom prachtige donaties ontvangen van Xenos, Blokker, Personato Werving & Selectie, Edco en Martinez Chocolade B.V. Ontzettend bedankt voor deze bijdrage.

Met 200 extra kerstpakketten voor de allerarmsten verzorgt OTTO Work Force dus op 22 december 2015 het hartverwarmende daklozendiner in Opole. Want niemand hoort met deze dagen alleen te zijn!