OTTO Media

12 sep 2016
make-a-wish-otto-work-force-banner

OTTO Foundation steunt Stichting Make-A-Wish Nederland!

Categorie: Blog, Nieuws

De OTTO Foundation gaat Make-A-Wish Nederland in 2017 steunen met een tweetal projecten. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Make-A-Wish Business Challenge
De Make-A-Wish Business Challenge is een uniek evenement waarbij een donatie gecombineerd wordt met betrokkenheid. Hierdoor ervaren onze medewerkers de donatie niet alleen als een éénmalige gift maar zetten zij zich bewust in voor en voelen zij zich betrokken bij het vervullen van een allerliefste wens. Een team van twaalf tot achttien deelnemers gaat onder leiding van een teamleider en een wensvervuller van Make-A-Wish Nederland aan de slag met het organiseren van een specifieke wensvervulling. Hierbij wordt door de teams zoveel mogelijk gebruik gemaakt van het eigen netwerk en creativiteit. De fantasie van het kind bepaalt de inhoud van de wens, de uitvoering doen wij. Ook de eventuele broertjes en zusjes worden niet vergeten. De donatie voor de Make-A-Wish Business Challenge komt dan ook ten goede aan alle wenskinderen.

Wensadoptie
Ook steunen we in 2017 een Wensadoptie. De donatie wordt dan direct gekoppeld aan een specifieke wens.

De OTTO Foundation wil graag een bijdrage leveren aan dit prachtige initiatief. Via de OTTO Foundation is de afgelopen jaren reeds concrete ondersteuning geboden aan daklozen en aan wees- en verzorgingshuizen. Samen maken we nog meer het verschil.