OTTO Media

14 jul 2017
OTTO Work Force kantoor billboard

OTTO opent wervingskantoor in Venray

Categorie: Blog, Nieuws

Op dinsdag 18 juli wordt het wervingskantoor in Venray geopend. Vanaf dan kunnen werkzoekenden bij het wervingskantoor in Venray terecht voor een nieuwe baan.

OTTO focust zich op de ontwikkeling van de organisatie en we zijn altijd bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Voor klanten, maar zeker ook voor flexmedewerkers. Want zij zijn ook onze klanten. Zonder ze zouden we namelijk niet bestaan. Naast de ontwikkeling van E-recruitment, brengt het aantal wervingslocaties ons dichterbij de kandidaten. Tevens biedt dit de meest gemakkelijke manier van solliciteren en contractondertekening. We streven naar een langdurige samenwerking met onze flexmedewerkers en zorgen ervoor dat ze zich vanaf het eerste moment bij ons thuis voelen.

“Het kantoor in Venray versterkt beslist het netwerk voor het lokaal werven van flexmedewerkers. Dit netwerk, gekoppeld met de E-recruitment oplossingen, zorgt voor allerlei mogelijkheden om de samenwerking met kandidaten verder te optimaliseren. We willen dichtbij onze kandidaten zijn en graag aan de behoefte voldoen. Flexmedewerkers bepalen immers het succes van onze organisatie en daarom is het voor ons erg belangrijk dat zij ons gemakkelijk kunnen bereiken. Dit geeft een gevoel van zekerheid.’’, zegt Patrycja Liniewicz, International Recruitment Director bij OTTO Work Force.

Loop vanaf dinsdag 18 juli gerust binnen bij het wervingskantoor in Venray. Iedereen die in de eerste twee weken na opening daar het contract ondertekent, krijgt een kleine verrassing.

OTTO Work Force
Keizersveld 51
5803 AP Venray

Tel: +31 478 529 972
E-mail: kantoorvenray@ottoworkforce.eu