OTTO Media

30 okt 2017
website-header-new-york-marathon

OTTO Work Force CEO loopt met eigen team marathon van New York

Categorie: Nieuws, Persberichten

OTTO Work Force gaat met een eigen team meedoen aan de marathon van New York. CEO Frank van Gool, Operationeel Directeur CEE Tomasz Dudek en welbekend hardloopster Diana Golek zijn onderdeel van het OTTO team. Door deelname en het verblijf te faciliteren laat OTTO Work Force zien dat het belangrijk is de beste medewerkers aan je organisatie te binden en ook gezond te houden.

Het team dat op zondag 5 november aanstaande aan de start in New York verschijnt bestaat uit zevenentwintig lopers die afkomstig zijn uit verschillende landen van Europa waarin OTTO actief is. Onder hen bevinden zich geoefende atleten, maar ook sportievelingen die zich opmaken voor hun eerste marathon. OTTO Work Force CEO Frank van Gool en Operationeel Directeur CEE Tomasz Dudek maken deel uit van de groep. Voor beide wordt dit de eerste marathon. Ook Diana Golek maakt onderdeel uit van het team. Zij is een bekende verschijning in de hardloopwereld en is voornemens tijdens de New York Marathon haar personal record van 03:01 uur te verbreken.

De gezamenlijke deelname aan de marathon van New York zorgt voor meer dan alleen het vergroten van de teamgeest en de gezondheid van de deelnemers. “OTTO Work Force laat hiermee zien dat wij veel belang hechten aan de tevredenheid van onze mensen,’’ legt CEO Frank van Gool uit. “Met een aantrekkende arbeidsmarkt moet je als organisatie extra moeite doen om zo goed mogelijk voor je medewerkers te zorgen. De New York Marathon staat bij mensen op de bucketlist. Mede dankzij deze kans kunnen ze die uiteindelijk afvinken. Al jaren ondersteunen we ook andere sportevents waarmee we onze mensen de mogelijkheid geven aan deel te nemen.’’

Annemieke van Gennep, een van de deelneemsters vertelt: ‘Eind april kregen we ineens een uitnodiging van onze CEO Frank van Gool. Wie rent met mij de New York Marathon? Alles om mij heen stond even stil, mijn hart maakte een sprongetje; een van de dromen op mijn bucketlist is om een marathon te lopen én dan ook nog de allermooiste in New York. De ultieme combinatie! Het voorbereiden op de marathon betekent heel veel kilometers lopen, en daarnaast vergt het ook wat van je sociale leven. Maar inmiddels ben ik er klaar voor. Op 5 november de marathon uitlopen samen met mijn collega’s, dat is mijn doel.’’

De marathon van New York wordt jaarlijks gehouden op de eerste zondag van november.  Met meer dan 50.000 deelnemers uit meer dan 130 landen en twee miljoen toeschouwers behoort het tot een van de grootste marathons ter wereld. De start is op Staten Island. Vervolgens loopt de route via de Verrazano Narrows Bridge, door Brooklyn, Queens, Manhattan en First Avenue. Uiteindelijk gaan de lopers door de Bronx over Fifth Avenue door naar Central Park waar het parcour eindigt en de deelnemers de finish bereiken.

Over OTTO Work Force
OTTO Work Force is marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling in Europa. Dagelijks heeft OTTO via ruim 50 kantoren in Europa zo’n 18.000 flexmedewerkers aan het werk in met name Nederland, Polen en Duitsland. Op het hoofdkantoor in Venray werken ruim 180 medewerkers. De verwachtte omzet in 2017 is 300 miljoen euro.

De activiteiten van OTTO zijn onderverdeeld in vier diensten: On-Site Services, Uitzenden & Detacheren, Outsourcing, Werving & Selectie / (Inter)national Recruitment.
OTTO is lid van de ABU en VCU- en NEN-4400-1 gecertificeerd.