OTTO Media

08 dec 2016
OTTO Work Force Reachtruck Masters ervaren Heftruck Reachtruck.1

OTTO Work Force introduceert de Reachtruck Masters

Categorie: Persberichten

Het Nederlandse bedrijfsleven kampt met een steeds groter wordend tekort aan ervaren hef- en reachtruckchauffeurs. Om hier iets aan te doen introduceert OTTO Work Force de Reachtruck Masters. Dit is een pool van de beste en meest ervaren chauffeurs in dienst van OTTO Work Force. Door te kiezen voor een medewerker uit deze pool verzekeren bedrijven zich van een hef- of reachtruckchauffeur die tot de absolute top behoort van de grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa.

OTTO Work Force signaleert dat de vraag naar ervaren hef- en reachtruckchauffeurs in Nederland erg groot is. Bedrijven zijn naarstig op zoek naar deze medewerkers omdat hun inwerktijd aanzienlijk korter is en de productiviteit veel hoger. ,,Daarnaast zien wij ook dat bedrijven een ervaren hef- of reachtruckchauffeur graag vast in dienst nemen waardoor de roulatie van deze chauffeurs bij de klant tot het minimum beperkt wordt,’’ aldus Frank van Gool, CEO van OTTO Work Force. ,,Het aanbod wordt daardoor steeds kleiner, terwijl de vraag naar kwalitatief goede hef- en reachtruckchauffeurs alleen maar toeneemt. Met de Reachtruck Masters hopen wij tegemoet te komen aan deze groeiende behoefte.’’

De Reachtruck Masters betreft een pool die bestaat uit medewerkers met ruime ervaring bij OTTO Work Force en is samengesteld aan de hand van verschillende criteria. Zo is er gekeken naar de uren rijervaring, het aantal schade-incidenten, het aantal verschillende machines waarmee de chauffeur heeft gewerkt, de beheersing van de Engelse taal en de motivatie van de medewerker. Alle chauffeurs uit de pool zijn in het bezit van de benodigde certificaten.

Bedrijven kunnen vanaf vandaag kiezen voor een hef- of reachtruckchauffeur uit de pool Reachtruck Masters. De hef- en reachtruckers in dienst bij OTTO Work Force worden continue gescreend en indien geschikt toegevoegd aan deze pool. De eerste geïnteresseerde bedrijven hebben zich inmiddels al gemeld voor de diensten van de chauffeurs van Reachtruck Masters.