OTTO Media

15 aug 2017
OTTO Work Force kantoor billboard

OTTO Work Force kiest voor regionaal bij miljoeneninvestering wagenpark

Categorie: Nieuws, Persberichten

OTTO Work Force investeert voor ruim 6,5 miljoen euro in haar wagenpark en kiest er bewust voor om dit te doen bij regionale leveranciers. In totaal heeft OTTO ruim 225 auto’s in de regio aangeschaft, waaronder 155 Renault’s bij Autobedrijf Strijbosch Venray en 40 Ford’s bij van Autobedrijf van Haren Venray. Het restant wordt geleverd door AutoArena Venray en de Maasche uit Venlo.

Ook de belettering van deze auto’s heeft OTTO Work Force lokaal laten uitvoeren. Dit wordt verzorgd door NOVO belettering en Creemers Reclame uit Venray. De stootbalken worden geleverd door Blue Workx Venlo en ECOdrive Den Bosch levert de ecodrive voor de  brandstofbesparing en verminderd onderhoud. Deze grote investering is in nauw overleg gedaan met WEJEBE Blitterswijck, vanaf dag één de mobiliteitspartner van OTTO. Zij hebben ruim 500 auto’s van OTTO dagelijks in onderhoud.

‘Het is belangrijk om regionale bedrijven te betrekken in onze ontwikkeling’, vindt CEO Frank van Gool. ‘Om die reden zijn Autobedrijf Van Haren en Autobedrijf Strijbosch al jarenlang de vaste partner voor de aanschaf van auto’s en wordt het onderhoud van de vloot verricht door WEJEBE Blitterswijck. Intensieve samenwerking met partners in de regio staat voor OTTO voorop.’

OTTO Work Force heeft de afgelopen maanden een forse groei van het aantal flexmedewerkers doorgemaakt. Dit betekent ook een toename van het aantal auto’s dat wordt ingezet.

 

Nieuwe look bussen

 

Ondertekening samenwerking met v.l.n.r. Marc Arts (Autobedrijf Van Haren), Rogier Reijnen (WEJEBE Blitterswijck), Frank van Gool (OTTO Work Force) en Henri Strijbosch (Autobedrijf Strijbosch).