OTTO Media

12 mrt 2018
OTTO Work Force kantoor billboard

OTTO Work Force nieuwe sponsor Johan Cruyff Foundation

Categorie: Nieuws, Persberichten

Frank van Gool: OTTO Work Force en Johan Cruyff Foundation een goede match

OTTO Work Force is de nieuwe sponsor van de Cruyff Foundation. De internationale arbeidsbemiddelaar gaat tevens zorg dragen voor de uitvoering van het vrijwilligersbeleid. Ook wordt OTTO Work Force de hoofdsponsor van de Cruyff Foundation 14K run, die op 25 april van dit jaar wordt gehouden in Amsterdam. Het officiële contract is gisteravond ondertekend in de Champions Lounge van de Amsterdam Arena.

De Cruyff Foundation, opgericht door Johan Cruijff, heeft als doel om de jeugd vooruit te brengen door beweging. OTTO Work Force-CEO Frank van Gool is blij met dit nieuwe sponsorschap en sluit zich graag aan bij die visie. “Wij zijn trots dat wij de komende jaren als sponsor mogen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Cruyff Foundation. Naast onze financiële ondersteuning zullen we actief meehelpen en zorg dragen voor het vrijwilligersbeleid en de begeleiding van de Cruyff Foundation vrijwilligers. Alle activiteiten van de Cruyff Foundation sluiten precies aan bij alles wat OTTO doet, daarom is het een goede match. Bovendien zijn wij trots dat wij ons mogen verbinden aan een Foundation die de naam draagt van zo’n iconische sporter. Johan Cruijff stijgt boven alles uit.”

Binnen OTTO Work Force speelt sport een belangrijke rol. Zo is het bedrijf momenteel al een van de grotere sponsoren van de basketballers van New Heroes en de hoofdsponsor van de handbalsters van VOC Amsterdam. Daarnaast zorgde OTTO Work Force ervoor dat personeelsleden mee konden doen aan de meest recente editie van de marathon van New York.

Over OTTO Work Force
Onder leiding van CEO Frank van Gool is OTTO Work Force sinds de oprichting in 2000 gegroeid tot de grootste internationale arbeidsbemiddelaar van Europa. OTTO gelooft in een Europese arbeidsmarkt zonder grenzen en richt zich daarmee op internationalisatie en innovatie. Door tevens te focussen op RESPECT als belangrijkste individuele en corporate kernwaarde wordt de positie van arbeidsmigranten verbeterd. Met het Innovations Lab in Utrecht richt OTTO zich op een digitale maar persoonlijke toekomst. In 2017 ging OTTO door de omzetgrens van 200 miljoen euro in Nederland. Inmiddels werken dagelijks 20.000 flexmedewerkers voor het bedrijf in heel Europa.