OTTO Media

12 feb 2020
psv 2

OTTO Work Force Official Sponsor PSV

Categorie: Blog, Nieuws

OTTO Work Force treedt per direct toe tot de sponsorpiramide van PSV. De Europese marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling was als participant in de Legends Lounge al verbonden aan PSV.
OTTO Work Force groeit nu door tot Official Sponsor van PSV.

Legends Lounge  
De overeenkomst, die een looptijd tot medio 2023 kent, werd afgelopen zaterdag ondertekend door commercieel directeur Frans Janssen en CEO Frank van Gool. Frank realiseerde na zijn toetreding tot PSV Business in 2017 de Legends Lounge; een exclusieve Business Room in het Philips Stadion. Een plaats waar bedrijven hun meest gewaardeerde relaties uitnodigen om samen met  (oud-)voetballers en bekende Nederlanders bijzondere momenten te delen rondom de wedstrijden van PSV. De culinaire omlijsting in de Legends Lounge wordt altijd verzorgd door diverse Nederlandse sterrenkoks. Inmiddels telt de Legends Lounge 27 sterren. Dit unieke concept zal de Legends Lounge de komende jaren in samenwerking met PSV voortzetten.

Vertrouwen  
“Wij zijn ontzettend trots op het vertrouwen dat deze stap uitstraalt”, zegt Janssen in een reactie op de toetreding van OTTO Work Force tot de sponsorpiramide. “De afgelopen jaren heeft OTTO een succesvol concept ontwikkeld waar het al de vruchten van plukt. De door PSV gekozen koers spreekt hen dusdanig aan dat zij dat de komende jaren als Official Sponsor willen profileren. Dat zal resulteren in meer zichtbaarheid en nieuwe concepten. Wij kijken ernaar uit om die tot een succes voor beide partijen te maken”, aldus Janssen.

Missie OTTO
OTTO Work Force gelooft in een Europese arbeidsmarkt zonder grenzen. Als marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling zijn zij voortdurend op zoek naar nieuwe concepten om de belangen van klanten en medewerkers op het gebied van flexibel werken optimaal te dienen. In 2018 is OTTO Work Force een strategische samenwerking aangegaan met het Japanse beursgenoteerde Outsourcing Inc. Het doel van deze samenwerking is om in de toekomst ook buiten Europa gekwalificeerde medewerkers te werven vanwege de verwachte tekorten op de Europese arbeidsmarkt. Outsourcing Inc. is er trots op dat de Japanse sterspeler Ritsu Doan bij PSV speelt.