OTTO Media

19 nov 2015
Stichting Polonus Gala 2014

OTTO Work Force ook dit jaar weer trots sponsor van Stichting Polonus!

Categorie: Nieuws

OTTO Work Force mag zich sinds de oprichting van Stichting Polonus in 2011 trotse sponsor noemen van dit bijzondere initiatief. De stichting Polonus werd in 2011 opgericht om de positieve inbreng van Polen in Nederland te benadrukken en daarmee het imago van Polen in Nederland te verbeteren. Dit gebeurt onder andere door excellente Polen en bijzondere Poolse successen in de schijnwerpers te zetten tijdens de verkiezing van ‘Polonus’, de Pool van het Jaar.

Aanstaande zaterdag, 21 november 2015 is het weer zover. Tijdens een geweldige show met bijzondere optredens, onder het genot van een exclusief samengesteld diner, vinden de uitreikingen plaats in Studio 21 te Hilversum. De verkiezing kent de categorieën Business, Cultuur, Wetenschap en Techniek, Succesvolle Jonge Pool en ‘ErePolonus’. De kandidaten, genomineerden en winnaars zijn niet alleen een voorbeeld van Pools succes maar ook een grote stimulans voor hun landgenoten.

De Stichting Polonus gaat er in samenwerking met haar sponsoren weer een spectaculaire avond van maken! Kijk voor meer informatie over Stichting Polonus op polonus.nl.

Kijk hieronder voor een sfeerimpressie van Gala Polonus 2014.

polonus-uitreiking-gala-2015  otto-polonus-tafels-publiek

 

spreker-stichting-polonus