OTTO Media

10 nov 2015
otto-3d-warehousetraining-jaarbeurs-utrecht

OTTO Work Force op Logistica 2015 met het OTTO Logistics LAB

Categorie: Nieuws

OTTO Logistics op Logistica 2015 in de jaarbeurs UtrechtVan vandaag tot en met vrijdag staat OTTO Work Force op Logistica 2015 met het OTTO Logistics LAB en daarin onze eerste twee projecten: 

  • OTTO BESTMATCH
    Kwaliteit van instroom verhogen en vergelijken met de Best Performers van uw organisatie. Reduceer het verloop door gebruik te maken van de nieuwste Online Test Methodieken.
  • OTTO 3D Warehousetrainer
    Getrainde medewerkers vanaf dag één? Verhoog de kwaliteit van het werk door te trainen en te simuleren met de OTTO 3D Warehousetrainer! 

Kom langs en ervaar zelf voordelen! 

Vanmiddag is BNR Nieuwsradio live bij ons in de stand. Hier ontvangen ze voor het programma Zakendoen Met een aantal interessante gasten, gepresenteerd door Marijke Roskam! Bekijk hieronder een sfeerimpressie van OTTO Work Force op Logistica 2015 met BNR live! 

OTTO Work Logistica 2015 in jaarbeurs Utrecht-jaarbeurs met BNR radio presentatie Marijke Roskam   OTTO Work Force with partner Jutten simulations Warehouse Training Technology at BNR radio   OTTO Logistics op Logistica 2015 Frank van Gool jaarbeurs utrecht