OTTO Media

18 okt 2017
photo for website 1

OTTO Work Force sport met Ewa Chodakowska

Categorie: Blog, Nieuws

Arbeidsmarktspecialist OTTO Work Force sponsort wederom een belangrijk sportevent in Nederland. Ditmaal gaan ze de samenwerking aan voor een sportevent waarbij Ewa Chodakowska, een bekende fitnesstrainer uit Polen, in het middelpunt staat. Tijdens het event op 4 november in Amsterdam, kan het publiek meedoen aan een workout van Chodakowska.

Poolse inwoners van Nederland wachten al jaren op een mogelijkheid om samen met één van de beste fitnesstrainers van Polen te kunnen trainen. Dit jaar komt Ewa Chodakowska naar Amsterdam om een professionele workout te verzorgen voor de 500 bezoekers van het event. Naast Ewa Chodakowska is ook  personal trainer Lefteris Kavoukis aanwezig tijdens het event. Na de workout is er tijd om te netwerken, advies te vragen en foto’s te maken met de trainers.

‘Als arbeidsbemiddelaar doen we graag mee aan sociale en culturele sportprojecten. We ondersteunen deze events dan ook graag. Het event met Ewa Chodakowska zien we niet alleen als een interessant sportevent, maar ook als promotie voor een gezonde levenstijl en een uitwisseling van ideeën hierover. Onze vrouwelijke OTTO collega’s zijn hiervoor ook aanwezig bij het event,’ zegt Justyna Kooijmans, HR Manager Holding bij OTTO Work Force.

We moedigen iedereen graag aan deel te nemen aan het event. Klik hier voor meer informatie.