OTTO Media

31 jan 2017
banner-otto-work-force-psv-samenwerking

OTTO Work Force treedt als Business Room huurder toe tot zakelijk netwerk PSV

Categorie: Nieuws, Persberichten

OTTO Work Force treedt vanaf volgend seizoen toe tot het zakelijk netwerk van PSV. De marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling heeft zich als Business Room huurder voor vijf jaar verbonden aan PSV Business. OTTO Work Force huurt een Business Room aan de Noordzijde van het stadion.

Uniek concept
Het voornemen van OTTO is om de Business Room in het Philips Stadion tot één van de meest exclusieve in het stadion te maken, vertelt OTTO CEO Frank van Gool, na het zetten van zijn handtekening. “Het concept is mede geïnitieerd door Bob van Oosterhout van Triple Double en samen zullen wij een concept creëren waarbij topmanagers hun meest gewaardeerde relaties uitnodigen om samen met hen, (oud-)voetballers, bekende persoonlijkheden en (sterren-)koks bijzondere momenten te delen. De liefde voor sport, cultuur en haute cuisine moet iedereen daar binden. Iets wat het Philips Stadion allemaal uitdraagt.”

‘Toonaangevend’
Toon Gerbrands: “We zijn vanzelfsprekend erg blij dat we een mooie partij als OTTO Work Force aan PSV hebben gebonden. PSV hecht veel waarde aan langlopende partnerships. Uit de duur van het contract dat wij met hen zijn overeengekomen spreekt enorm veel vertrouwen. We kijken er naar uit om samen met OTTO een mooi nieuw en uniek concept voor de zakelijke top neer te zetten wat toonaangevend is in Nederland.”

Missie OTTO Work Force
OTTO Work Force gelooft in een Europese arbeidsmarkt zonder grenzen. Als marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling zijn zij voortdurend op zoek naar nieuwe concepten om de belangen van klanten en medewerkers op het gebied van flexibel werken optimaal te dienen. OTTO Work Force onderneemt vanuit het hart en doet altijd een stapje extra (www.OTTOworkforce.com).

Foto’s door: © PHOTO-PRESTIGE