OTTO Media

30 okt 2015
otto-op-logistica-2015

OTTO Work Force van 10 t/m 13 november op Logistica 2015 met het OTTO Logistics LAB!

Categorie: Nieuws

Van dinsdag 10 tot en met vrijdag 13 november 2015 staan otto-work-force-bannerwij op vakbeurs Logistica. Dé vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing in Jaarbeurs Utrecht. Tijdens deze beurs kunt u kennismaken met een pilot van het OTTO Logistics LAB. Een lab dat nieuwe toepassingen en technieken ontwikkelt om logistiek medewerkers op een efficiënte manier te laten instromen en te bekwamen. Hoe? Dat kunt u tijdens de beurs zelf ervaren!

ONZE EERSTE TWEE PROJECTEN

  • OTTO BESTMATCH
    Kwaliteit van instroom verhogen en vergelijken met de Best Performers van uw organisatie. Reduceer het verloop door gebruik te maken van de nieuwste Online Test Methodieken.
  • OTTO 3D Warehousetrainer
    Getrainde medewerkers vanaf dag één? Verhoog de kwaliteit van het werk door te trainen en te simuleren met de OTTO 3D Warehousetrainer!

Kom dus van dinsdag 10 november tot en met vrijdag 13 november kennismaken met een pilot van het OTTO Logistics LAB tijdens Logistica 2015 en ervaar zelf de voordelen! Ga jij de uitdaging aan? Registreer hier voor gratis toegang.

Met het OTTO Logistics LAB kijken wij naar de toekomst. (OTTO Work Force, stand 11.C085)