OTTO Media

03 apr 2021
OTTO VOC 2024 banner

OTTO Work Force verlengt partnership met VOC Amsterdam met 3 jaar.

Categorie: Nieuws

Handbalvereniging VOC Amsterdam en OTTO Work Force hebben hun bestaande overeenkomst met 3 jaar verlengd, de huidige overeenkomst liep tot deze zomer. OTTO Work Force blijft als hoofd- en naamsponsor verbonden aan de Amsterdamse topclub.

OTTO Work Force is al vele jaren sponsor van het damesteam van VOC, maar is sinds 2018 naam gevend sponsor van de club. OTTO Work Force zal ook de komende jaren op de shirts en de prachtige touringcar van VOC prijken.

André Zeldenthuis, voorzitter VOC Amsterdam: “Alles is er bij VOC op gericht om de opleiding van talenten op een hoger niveau te brengen en daarbij is de financiële ondersteuning van sponsoren onontbeerlijk. We zijn ontzettend trots en dankbaar dat OTTO Work Force ons in deze ambitie blijft ondersteunen.”

Met het afsluiten van deze overeenkomst is er een goede financiële basis gelegd om tophandbal in Amsterdam te waarborgen en talent de mogelijkheid te bieden zich verder te ontwikkelen.

VOC gaat het komende seizoen met een nieuw opleidingsplan starten. Het plan is op topsport gericht waarin veel aandacht is voor individuele, mentale en fysieke ontwikkeling, maar ook zaken als voeding en maatschappelijke ontwikkeling zijn hierin belangrijk. In het topsportprogramma, hetgeen start vanaf de D-jeugd, zal ook veel aandacht zijn voor de opleiding van keepers.

De ambities van VOC en van OTTO Work Force matchen.

Frank van Gool, CEO OTTO Work Force; “Wij herkennen ons in de ambities en opleidingsplannen van VOC Amsterdam. Net als hen investeren wij bij OTTO ook veel in talentontwikkeling, op doorgroei vanaf de werkvloer. Dit blijkt ook uit het feit dat bijna 70% van onze stafpersoneel ooit begonnen is als flexmedewerker.”

Daarnaast speelt ook vitaliteit en gezondheid een belangrijke rol binnen OTTO. ‘We take care of our People’ is de boodschap van OTTO Work Force sinds begin 2020.

“We hopen ook van VOC te kunnen leren over gezondheid en fitheid, zodat we dit kunnen doorvertalen naar ons vitaliteitsplatform FIT@OTTO.”