Certificering en lidmaatschap

Wij willen onze medewerkers en opdrachtgevers de hoogste kwaliteit in dienstverlening bieden. Ons streven naar de hoogste kwaliteitsnormen wordt onderstreept door een groot aantal lidmaatschappen en certificaten.

Lidmaatschap Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU)
OTTO Work Force is de lid van de ABU. De ABU is sinds 1961 dé belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland. Een ABU-lid voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid op de werkvloer, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies.

NEN 4400-1 certificering
OTTO Work Force beschikt over de NEN-4400-1 certificering. Het 4400-1 certificaat is een hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen en (onder)aannemers van werk. Bedrijven bewijzen hiermee dat de personeelsadministratie op orde is en de belasting en sociale verzekeringspremies op tijd betaald worden.

VCU certificering
OTTO Work Force beschikt over een VCU certificering. Wij bemiddelen continu medewerkers bij VCA gecertificeerde bedrijven. Het is daarbij belangrijk om extra aandacht te besteden aan veiligheid en gezondheid. Met een VCU-certificaat toont een arbeidsbemiddelaar aan dat uw VG-beheersysteem op orde is.

Financieel Gezond Certificaat
OTTO Work Force behoort tot de 3% van financieel meest gezonde bedrijven in Nederland. Daarom hebben wij het Financieel Gezond Certificaat uit handen van Graydon, de leidende bron voor ondernemend Nederland om verantwoord zaken te doen, mogen ontvangen. Met het Financieel Gezond Certificaat onderstreept OTTO Work Force haar financiële gezondheid als onderneming.

Lean and Green Personal Mobility Award
OTTO Work Force nam als eerste organisatie in Nederland de Lean and Green Personal Mobility Award in ontvangst. Deze award wordt toegekend aan bedrijven die zich actief inspannen om hun personenvervoer duurzamer te maken en binnen vijf jaar een CO2-reductie te realiseren van 20%. De Personal Mobility Award is onderdeel van het Lean and Green programma om bedrijven te stimuleren hun logistieke proces duurzamer te maken.