On-Site Services

On-Site Services is onze belangrijkste vorm van dienstverlening. Wanneer regelmatig gebruik  wordt gemaakt van grote groepen flexibele medewerkers. Of wanneer sprake is van een sterk wisselende vraag naar grote aantallen medewerkers, is de rol van een flexibele arbeidsbemiddelaar essentieel. Wij bieden dan onze dienstverlening ‘op locatie’: On-Site Services noemen wij dat.

Op locatie
Op de locatie van de opdrachtgever verzorgen wij alle diensten om flexibele en optioneel vaste arbeid in goede banen te leiden en ontzorgen daarmee onze opdrachtgevers. Hierdoor zitten wij dicht op de planning en anticiperen hierop. Plotselinge pieken vangen we op met onze ruime pool van flexmedewerkers, zodat wij een optimale bezetting kunnen garanderen. Indien nodig kunnen we binnen een aantal uur opschalen. Of tijdig afschalen natuurlijk. Daarmee kunnen wij maatwerk in de  personele bezetting waarborgen. Elke dag opnieuw. De continuïteit van productie blijft zo gewaarborgd, met een kostenreductie en procesverbetering tot gevolg.

Meer weten?
Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden die OTTO Work Force u kan bieden? Of bent u op zoek naar gekwalificeerde medewerkers? Neem dan contact met ons op.