Waarom OTTO?

Sinds de oprichting van OTTO Work Force in 2000 heeft ons bedrijf een enorme groei doorgemaakt en zijn wij gegroeid tot de grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa. Wij helpen werknemers uit het ene land aan tijdelijk werk in een ander land. Daarnaast biedt ons bedrijf ook op grote schaal werk aan mensen in hun eigen land. Ruim 21.000 flexmedewerkers werken via ons bedrijf in voornamelijk Nederland, Duitsland en Polen. In West-, Centraal- en Midden-Europa hebben wij in totaal 50 kantoren. OTTO Work Force is privately owned.

Kernwaarden

Ons bedrijf heeft 7 duidelijke kernwaarden, die samen en het woord RESPECT vormen.

Werken en leven in Nederland

Dagelijks werken zo’n 11.500 medewerkers voor OTTO Work Force in Nederland. Het grootste gedeelte van onze medewerkers is oorspronkelijk afkomstig uit andere landen en (tijdelijk) aan het werk in Nederland.

Werken en leven in Duitsland

De Duitse economie draait op volle toeren en in veel sectoren is er een grote vraag naar flexmedewerkers. Uit Duitsland en uit andere landen.

Werken en leven in Polen

Polen is booming en er komen veel banen bij in de industrie, logistiek en retail. Precies de speerpunten van ons bedrijf. Daarnaast bieden wij ook werk in ander landen.

Branches

Dagelijks werken duizenden medewerkers van OTTO Work Force in logistiek, productie, voedingsproductie en agrarische sector.

OTTO Academy

Investeren doen wij het liefst door jou meer competenties bij te brengen. Een opleiding, cursus of training kan er zomaar voor zorgen dat je binnen korte tijd een mooie carrière opbouwt.

Trends

De nationale arbeidsmarkten worden steeds internationaler. Steeds meer mensen werken in een ander land. In het buitenland werken wordt steeds makkelijker, bereikbaarder en aantrekkelijker.