Branches

OTTO Work Force is sinds haar oprichting in 2000 in korte tijd uitgegroeid tot een van de toonaangevende arbeidsbemiddelaars in de Europese markt. Dagelijks werken duizenden medewerkers van OTTO Work Force in de retail, logistiek, productie-industrie, voedingsindustrie en tuinbouw.

Retail
OTTO is gespecialiseerd in de retail. Voor diverse supermarktketens, mode-ketens en andere bekende winkelformules vervullen wij de flexbehoefte in de logistieke centra. Veelal orderpickers, maar ook hef-/reachtruckers, laden/lossers, emballagemedewerkers  en aansturende medewerkers worden ingezet.

Logistiek
Een groot gedeelte van onze medewerkers werken in logistieke functies, in diverse distributiecentra en magazijnen. Dagelijks zijn duizenden medewerkers van OTTO Work Force werkzaam in functies zoals orderpicker, heftruckchauffeur, voice-picker, reachtruckchauffeur, line leader, voorman en distributiemedewerker.

Productie-industrie
Dagelijks zijn honderden medewerkers van OTTO Work Force werkzaam als productiemedewerkers in diverse processen. Wij bemiddelen onder meer productie- en assemblage medewerkers in de automotive, metaalindustrie en overige industrieën.

Voedingsindustrie
Via OTTO Work Force zijn vele (productie)medewerkers werkzaam in de vlees(verwerkende) industrie, brood- en banketbakkerijen, groentesnijderij en visverwerkende industrie.

Tuinbouw
De tuinbouw heeft de laatste jaren een bijzondere ontwikkeling doorgemaakt. Veel processen zijn feitelijk niet langer agrarisch, maar eerder logistiek van aard. Ook typische productiewerkzaamheden komen niet langer alleen voor in de industrie, maar zijn ook veelvoorkomend in de tuinbouw. Dagelijks zijn honderden medewerkers van OTTO Work Force werkzaam in diverse processen binnen deze sector. Wij bemiddelen onder meer onze medewerkers in bloemen-, fruit- en plantenkwekerijen

Meer weten?
Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden die OTTO Work Force aan haar opdrachtgevers kan bieden, of bent u op zoek naar gekwalificeerde medewerkers? Neem dan contact met ons op.