Training en opleiding als opstap voor een mooie carrière

Bij OTTO Work Force zeggen wij altijd dat onze medewerkers ons kapitaal zijn. En in kapitaal moet je investeren. Dit doen wij het liefst door jou nieuwe competenties te leren en verder te ontwikkelen. Een opleiding, cursus of training kan er zomaar voor zorgen dat je binnen korte tijd een mooie carrière opbouwt.

Logistiek, techniek en voedingsindustrie

Logistiek opleidingscentrum voor de logistiek
OTTO Work Force beschikt over een eigen opleidingscentrum voor de logistiek. Beschik je niet over een hef- of reachtruckcertificaat? Geen probleem! Voordat je in een van deze uitdagende functies met interne transportmiddelen aan de slag gaat, verzorgen wij jouw opleiding. Via ons opleidingscentrum leer je om te gaan met een EPT (elektrische pallettruck). Of je gaat de hoogte in bij onze opleiding tot reachtruckchauffeur. Gecertificeerde opleidingsspecialisten leren je de fijne kneepjes van het werken in de logistiek. Elke week behalen tientallen medewerkers hun certificaat. En dat al meer dan twaalf jaar!

Veilig werken in de techniek
Werken in de techniek kan soms ingewikkeld zijn. Je gaat bij opdrachtgevers aan de slag waar bijvoorbeeld met grote machines of chemische installaties wordt gewerkt. Jouw veiligheid is daarbij ons grootste belang. Veel (bijna-) ongevallen ontstaan door het gebrek aan kennis en bewustzijn van veiligheidsrisico’s bij werknemers. Door meer en betere scholing worden kennis en bewustwording vergroot en daarmee veel ongevallen voorkomen. Steeds meer bedrijven in de techniek stellen daarom een VCA-certificaat verplicht, alvorens je op de werkvloer aan de slag kunt. VCA eist dat werknemers voldoende kennis hebben van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu). OTTO Work Force biedt samen met haar opleidingspartner de mogelijkheid tot het behalen van een B-VCA-certificaat, VCA-VOL-certficaat of flenscertificering (protocol).

Werken en leren in de voedingsindustrie
De verse voedingsindustrie is een van de toonaangevende sectoren binnen de Nederlandse economie en biedt daarom een breed pallet aan carrièremogelijkheden. Werken en leren gaat daarbij hand in hand. Dat doen wij samen met SVO, onze opleidingspartner in de voedingsindustrie. Samen bieden wij je de mogelijkheid om een opleiding tot Assistent Voeding-Voedingsindustrie (NT2) te volgen.

Meer weten?
Wil je meer te weten komen over onze opleidingsmogelijkheden? Of ben je al op zoek naar een uitdagende baan? Neem dan contact met ons op.