Werken en leven in Duitsland

Sinds 2010 is OTTO Work Force, door de overname van Olympia Personaldienstleistungen, ook in Duitsland actief.

Wij bieden onze medewerkers de hoogste kwaliteitsnorm qua dienstverlening. Op tijd je salaris ontvangen. Correcte uitbetaling van onregelmatige diensten. En persoonlijke aandacht. Bij OTTO Work Force gaan wij met anderen om zoals wij zelf behandeld willen worden. Met respect! Onze medewerkers zijn ons kapitaal en daar zijn we dan ook bijzonder voorzichtig mee. Ons streven naar de hoogste kwaliteitsnormen wordt onder meer onderstreept door ons BAP-lidmaatschap (Bundesarbeitgeberverband der Personaldienstleister), CAO-akkoorden met BZA/DGB (Bundesverband Zeitarbeit/Deutscher Gewerkschaftsbund) en ISO 9001:2008-certificering.

 

Werken in Duitsland
Sinds 2011 heeft Duitsland de grenzen van haar arbeidsmarkt geopend voor arbeidsmigranten uit een groot aantal Midden- en Oost-Europese lidstaten. Dat betekent dat je als medewerker uit bijvoorbeeld Polen, Slowakije of Hongarije ook in Duitsland mag werken. Op dagbasis werken duizenden internationale medewerkers voor OTTO Work Force in heel Europa. De grenzeloze mogelijkheden die OTTO Work Force jou als medewerker biedt, kunnen betekenen dat je in een ander land gaat werken. In Duitsland bijvoorbeeld. Dan moet je erop kunnen vertrouwen dat alles netjes geregeld is. OTTO Work Force is eerlijk en transparant. Dat betekent dat je, waar in Europa je ook wilt werken, wij zorg dragen voor jouw carrière. We kunnen je een uitdagende baan aanbieden. Natuurlijk voor het salaris waar je zowel wettelijk als moreel recht op hebt.

Meer weten?
Wil je meer te weten komen over het werken en leven in Duitsland? Of ben je op zoek naar een uitdagende baan? Neem dan contact met ons op.