Werken en leven in Polen

Wij bieden onze medewerkers de hoogste kwaliteitsnorm qua dienstverlening. Op tijd je salaris ontvangen. Correcte uitbetaling van onregelmatige diensten. En persoonlijke aandacht. Bij OTTO Work Force gaan wij met anderen om, zoals wij zelf behandeld willen worden. Met respect! Onze medewerkers zijn ons kapitaal en daar zijn we dan ook bijzonder voorzichtig mee. Ons streven naar de hoogste kwaliteitsnormen wordt onder meer onderstreept door het lidmaatschap van het Polski Forum HR.

 

Werken in Polen
Op dagbasis werken duizenden internationale medewerkers voor OTTO Work Force in heel Europa. De grenzeloze mogelijkheden die OTTO Work Force jou als medewerker biedt, kunnen betekenen dat je in een ander land gaat werken. In Polen bijvoorbeeld. Dan moet je erop kunnen vertrouwen dat alles netjes geregeld is. OTTO Work Force is eerlijk en transparant. Dat betekent dat je, waar in Europa je ook wilt werken, wij zorg dragen voor jouw carrière. We kunnen je een uitdagende baan aanbieden. Natuurlijk voor het salaris waar je zowel wettelijk als moreel recht op hebt. Polen is een land dat in toenemende mate kansen biedt aan arbeidsmigranten. Aan medewerkers uit Oekraïne bijvoorbeeld. Tegenwoordig kunnen, dankzij wetswijzigingen, medewerkers afkomstig uit de Oekraïne volledig legaal en zonder beperkingen in Polen werken gedurende een periode van zes maanden. Deze periode kan daarna vervolgens nogmaals verlengd worden.

Meer weten?
Wil je meer te weten komen over het werken en leven in Polen? Of ben je op zoek naar een uitdagende baan? Neem dan contact met ons op.